OsteoMoov

Welkom in de praktijk voor osteopathie en kinderosteopathie in Eine, aan de rand van Oudenaarde: het hart van de Vlaamse Ardennen.

Saskia Van Cauwenberghe is een gediplomeerd osteopaat en kinderosteopaat en streeft ernaar om zowel in eerste lijn als in multidisciplinair verband kwalitatieve, veilige en efficiënte zorg te verlenen.

Om je kleine wondertje of jezelf, tijdens of na de zwangerschap, eens te laten verwennen (met of zonder klachten), wordt er door Saskia ook zwangerschapsmassage en babymassage aangeboden.

Osteopathie OsteoMoov

Osteopathie is er voor iedereen. Het is een manuele gezondheidstherapie die vertrekt vanuit het functioneren van het lichaam en de wijze waarop structuren samenwerken

Een osteopatische behandeling kan deel uitmaken van een multidisciplinaire aanpak. Het is complementair aan de klassieke geneeskunde en andere therapieën en gebeurt in overleg met de doorverwijzers.

Osteopathie verbetert de compensatiemogelijkheden van uw lichaam. Een vroegtijdige behandeling van kleine bewegingsbeperkingen kan allerlei problemen voorkomen.