Zwangerschapsmassage is dé ideale manier om te ontspannen.

Tijdens de zwangerschap gebeurt er in je lichaam heel veel in zeer korte tijd. Je lichaam verandert, spieren verzwakken en maken plaats voor het groeien van je baby, hormonen gieren door je lijf. Dit alles kan zorgen voor vermoeidheid, slecht slapen, nek- en rugklachten, bekkenpijn, spierkrampen, stress… Daarom is het belangrijk dat je extra aan jezelf en je baby in je buik denkt.

Zwangerschapsmassage is er voor elke vrouw vanaf het begin van de zwangerschap tot aan de bevalling. Ook nadien kan een postnatale massage een deugddoende ontspanning zijn.

Waarom kiezen voor zwangerschapsmassage?

Een zwangerschapsmassage werkt pijn verlichtend en verbetert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. De verbeterde doorbloeding heeft een algemeen verstevigende werking op de spieren en weefsels. Daarnaast werkt de massage ontspannend, vochtafdrijvend en kalmerend. Het geeft een geluksgevoel. Je komt even helemaal tot rust en je lichaam kan zich even helemaal ontspannen. De baby in je buik voelt je ontspanning en zal hierop reageren, door af en toe te schoppen of juist door ook te genieten van jouw rust.

Een mooi contactmoment tussen jullie tweetjes.